Οι αγορές ταύρων γεννιούνται μέσα στον πεσιμισμό, μεγαλώνουν με τον σκεπτικισμό, κορυφώνονται με την αισιοδοξία και πεθαίνουν μέσα στην ευφορία
(Τζόν Τέμπλετον)

Δευτέρα 6 Φεβρουαρίου 2012

Η ΕΙΚΟΝΑ ΤΗΣ ΑΓΟΡΑΣ (6-10/2/2012)

Το παρόν φύλλο έχει σκοπό να δίνει μια ΕΙΚΟΝΑ ΤΗΣ ΑΓΟΡΑΣ μέσω της παρουσίασης επίκαιρων Τίτλων που σταχυολογούνται από τον ηλεκτρονικό τύπο και παρέχει παράλληλα την ηλεκτρονική διεύθυνση/σύνδεση για επίσκεψη από κάθε ενδιαφερόμενο.

10/2/2012 
Αυγατίζουν τα νέα μέτρα στα 24 κείμενα για το PSI που κατατέθηκαν στη Βουλή
Αυγατίζουν τα νέα μέτρα στα 24 κείμενα για το PSI που κατατέθηκαν στη Βουλή Έρχεται τώρα κατάθεση συμπληρωματικού προϋπολογισμού με μαχαίρι σε επιδοτήσεις μεθορίου, εφημερίες ΕΣΥ, στις συντάξεις, στους μισθούς των ΔΕΚΟ και έως το καλοκαίρι παρέμβαση στην Εθνική Συλλογική Σύμβαση Εργασίας και δεκάδες άλλες παρεμβάσεις. ΟΛΟΚΛΗΡΟ ΤΟ ΜΝΗΜΟΝΙΟ.
www.capital.gr

8/2/2012
ΧΡΗΜΑΤΙΣΤΗΡΙΟ
Kι ένα καλό νέο!
Ίσως το πιο σημαντικό νέο, έπειτα από δύο χρόνια μιζέριας ήρθε από την S&P, η οποία μίλησε για αναβάθμιση της πιστοληπτικής ικανότητας της χώρας, μετά την ολοκλήρωση του PSI+ και μάλιστα υπό την προϋπόθεση να έχει θετική έκβαση...
http://www.kerdos.gr/

 
6/2/2012
 Τράπεζες: Συμφωνία ανακεφαλαιοποίησης χωρίς άμεσες διοικητικές αλλαγές

Με ενιαίο μέτωπο απέναντι στην Τρόικα

Συμφώνησαν επί βασικών θεμάτων οι αρχηγοί. Τα πρόσθετα μέτρα 3 δισ., οι μειώσεις σε μισθολογικό και μη κόστος και τις επικουρικές και οι κοινές μετοχές με αναστολή ψήφου για τράπεζες. Νέα σύσκεψη αύριο. ΣΥΝΕΧΗΣ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ.




Τα Χρηματιστήρια 3/2/2012: η εξέλιξη των τιμών μετοχών την προηγούμενη εβδομάδα και από την αρχή του έτους:
Σε υψηλό 11 ετών ο Nasdaq και 3 1/2 ο DowΜε τα μεγαλύτερα κέρδη από τις 3 Ιανουαρίου έκλεισαν οι συναλλαγές της Παρασκευής για τους βασικούς δείκτες Wall Street η ολοκλήρωση των οποίων βρήκε το Nasdaq στο υψηλότερο επίπεδο από το Δεκέμβριο του 2000 και τον Dow από το Μάιο του 2008. Σε χαμηλό δύο ετών η ανεργία στις ΗΠΑ.

Βλέπε:
Ο ΔΕΙΚΤΗΣ ΑΜΑΛΘΕΙΑ
ΤΟ ΔΙΑΡΚΕΣ ΧΦ
ΤΟ ΔΙΕΘΝΕΣ ΧΦ
ΤΟ ΧΦ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΑΓΟΡΑΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια: